Urika-zorg

 

Welkom op de webpagina van Urika-zorg. Naast dagbesteding en individuele begeleiding is het vanaf augustus 2022 ook mogelijk om bij Urika-zorg thuiszorg te ontvangen. Hierin blijft kleinschaligheid en maatwerk ons uitgangspunt. Uiteindelijk wil Urika-zorg zes zorgwoningen beschikbaar te stellen in de toekomst.

 

Visie

Zorg wordt steeds duurder en ingewikkelder. Dit maakt de zorg afstandelijker. Urika-zorg wil graag weer openheid en toegankelijkheid bieden in de zorg. Wij vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan en te kijken naar uw wensen, de mogelijkheden daaromheen en de zorg die daarbij aansluit. Wij willen u zien, met u praten en u helpen daar waar het nodig is.

 

Partner

Urika-zorg is lid van Coöperatie Dichtbij.

De coöperatie zegt het volgende over de zorg: ‘Wij vinden dat iedereen, ongeacht de zorg- of hulpvraag, veilig thuis moet kunnen blijven wonen, leven en sterven. Daarom bieden wij verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie. Dit doen wij in contact en met aandacht en deskundigheid.

Urika-zorg sluit zich aan bij deze visie en werk dan ook graag samen met de coöperatie.

Voor meer informatie over Coöperatie Dichtbij verwijzen wij u graag naar hun website. www.cooperatiedichtbij.nl.

 Overige linken:

Privacyverklaring - Coöperatie Dichtbij (cooperatiedichtbij.nl)

Klachtenregeling - Coöperatie Dichtbij (cooperatiedichtbij.nl)

 

Zorg aan huis

Bent u aan het overwegen om thuiszorg te nemen? Urika-zorg levert wijkverpleging voor somatische problematiek bij volwassenen en ouderen. Wij komen bij u langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken en uw wensen bespreken. Vervolgens ga ik samen met u overleggen welke zorg passend is en vanaf wanneer u de zorg wilt starten.

Urika-zorg werkt met een klein team zodat u niet te veel vreemde gezichten ziet en u echt leren kennen.

Zorg wordt geleverd vanuit de ZVW, WLZ en WMO en betalingen kan doormiddel van zorg en natura en persoons gebonden butget.

 

 

Huishoudelijke ondersteuning

Vind u het fijn om zoveel mogelijk binnen één zorgaanbieder te houden? Urika-zorg biedt ook huishoudelijke ondersteuning.